FOTO: Jumbo-Visma

Foss forlenger med Jumbo-Visma

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 18.05.21 12:13

Del på    

Vingrom-syklisten med to nye år i gult og sort.

(procycling.no): På hviledagen i Giro d’Italia offentliggjorde Jumbo-Visma at Tobias Svendsen Foss blir værende i laget.

23-åringen var på utgående kontrakt i 2021, men med den nye avtalen i boks dedikerer han seg til Jumbo-Visma i hvert fall ut 2023-sesongen.

– Jeg er veldig glad. Hele veien siden jeg kom inn i laget så har jeg hatt det bra med de flotte folka. For meg er dette det beste laget i verden akkurat nå, og spesielt med tanke på utvikling. Jeg føler meg heldig og er glad for at jeg kan være en del av laget i i hvert fall to år til, sier Foss om forlengelsen.

– Jeg tror kunnskapen i laget er veldig bra. vi bruker mye tid og ressurser på de rette stedene. Med gruppa jeg har rundt meg nå så er jeg ganske sikker på at oddsen for at jeg kan nå målene mine er veldig gode.

Laget, som har det norske Visma-selskapet som en av navnesponsorene, har nå Foss som sin beste mann i sammendraget i Giro d’Italia.

Etter ti etapper ligger Vingrom-syklisten på 18. plass i sammendraget.

Nettopp å utvikle seg videre som sammenlagtrytter er en viktig grunn til at Foss forlenger.

– Jeg ønsker å fortsette prosessen. Det er også en stor fordel ved å bli værende.

– Vi har startet på noe veldig bra og nå er det bare å fortsette med det. Fortsette med min prosess og å fokusere på å bli bedre. Vi får se hvor det ender, men jeg har drømmer og mål om å bli en av de nye lederne i laget. Det ville vært stort.

Tagget med: , , , ,

Les også disse