AVBRYTER SAMARBEIDET: Warren Barguil og Fortuneo-Samsic er ikke lenger sponset av Look Cycle. Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Fortuneo-Samsic skiller lag med sykkelsponsoren

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 25.06.18 20:20

Del på    

Bryter med Look kun uker før Tour de France.

(procycling.no): Kun elleve dager før den 102. utgaven av Tour de France starter i Vendée offentliggjør Fortuneo-Samsic og sykkelprodusenten Look at de har avsluttet samarbeidet.

Den franske sykkelprodusenten har sponset laget i mer enn fire år, og timingen fremstår som underlig. Fortuneo-Samsic har fått WildCard til Tour de France, og laget sikret seg den franske storsyklisten Warren Barguil før årets sesong.

I en pressmelding presentert av begge parter står det at «Vårt samarbeid har vært en suksess, basert på en felles lidenskap og et delt ønske om å støtte og styrke fransk sykkelsport og nasjonenes industri. Fortuneo-Samsic og Look Cycle deler ambisjonen om vekst. Vi ønsker hverandre alt det beste for fremtiden, og Tour de France 2018».

Hvilke sykler Fortuneo-Samsic vil stille med i Tour de France 2018 er ikke kjent, men ifølge Ouest France har Fortuneo-laget muligens en ny sykkelsponsor på trappene. Den franske avisa skriver at den spanske sykkelprodusenten Beistegui Hermanos, forkortet BH, vil bli offentliggjort på onsdag som ny sponsor.

Om Look har et nytt lag i kikkerten er ukjent.

Tagget med: , , , ,

Les også disse