Prøv Procycling Pluss idag

INGEN TUR TIL RETTEN: Lorena Wiebes og Parkhotel Valkenburg har nå kommet til enighet om den neste tiden. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Foreløpig løsning for Wiebes: Skal kjøre for Parkhotel Valkenburg

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 8.01.20 16:02

Del på    

– Vi har kommet til en avgjørelse som ikke tilfredsstiller noen, sier hovedsponsor.

(procycling.no): Konflikten mellom verdensener Lorena Wiebes og laget hennes, Parkhotel Valkenburg, har vart i et par måneder, men partene ser nå ut til å ha kommet til en foreløpig enighet.

Wiebes har kontrakt med laget ut 2021, men har et klart ønske om å ta steget opp til et større lag. Det førte til at det på tirsdag kom frem at Parkhotel Valkenburg ville ta Wiebes til retten, etter at 20-åringen hadde gjort det klart at hun ikke ønsket å sykle ritt for laget.

Les mer: Wiebes nekter å sykle for Parkhotel Valkenburg

Ifølge De Limburger ser det nå ut til at det ikke blir nødvendig, etter at partene tirsdag kveld kom til en foreløpig enighet om veien videre.

– Vi har kommet til en avgjørelse som ikke tilfredsstiller noen. Men løst er løst, sier Jos van de Mortel, som eier hovedsponsoren Parkhotel Valkenburg.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Løsningen er at Wiebes vil fortsette å kjøre for laget. Om hun vil kjøre for laget ut den opprinnelige kontraktstiden er imidlertid ikke sikkert.

– Se på det som en midlertidig avtale. For øyeblikket kjører hun for oss, men det kan komme en tid hvor hun ønsker å skifte lag, sier Van de Mortel, og forklarer videre at man nå jobber med en ny kontrakt for Wiebes. Detaljene i den kan han foreløpig ikke si noe om.

Dermed går det mot at Wiebes i hvert fall vil kjøre vårens ritt for Parkhotel Valkenburg. I perioden 1. juni til 15. juli åpner det seg et vindu hvor det er mulig å gå til et annet lag, så fremt det er en enighet om det mellom lagene og rytteren.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse