Prøv Procycling Pluss idag

TITTELFORSVARER: Dylan Teuns, vinneren av Arctic Race of Norway 2017, kommer tilbake i 2018. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Fire WorldTour-lag til Arctic Race

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 25.06.18 16:00

Del på    

Regjerende mester stiller til start for BMC Racing.

(procycling.no): Den sjette utgaven av Arctic Race of Norway sykles i gang i Vadsø 16. august. I 2018 kan HC-rittet skilte med fire WorldTour-lag på startstreken. I tillegg kommer de fire prokontinentallagene som har fått WildCard til sommerens Tour de France.

Regjerende mester Dylan Teuns vil være med for BMC Racing. Det amerikanske profflaget får WorldTour-selskap av Astana, Dimension Data og Katusha-Alpecin.

Cofidis er på plass som et av de fire prokonti-lagene fra touren, med Nacer Bouhanni som en av rytterne arrangøren forventer på startstreken. Wanty Groupe-Gobert kommer også, med Andrea Pasqualon som sin spurter. Fortuneo-Samsic skal ta med seg sin kaptein Warren Barguil til Nord-Norge, mens Direct Energie er med for fjerde år på rad.

Cyclocross-stjerne til Arctic Race

Sport Vlaanderen-Baloise, Vital Concept club, WB Aquaproject Veranclassic, Delko Marseille Provence KTM, Rally Cycling, Holowesko, CCC Sprandi Polkowice og Israel Cycling Academy er de åtte andre profflagene som stiller til start.

Team Coop, Joker-Icopal og UNO-X Norwegian Development Team er med som de norske bidragene på lagfronten.

Team Corendon–Circus er det siste laget, noe som betyr at cylocross-verdenens mest dominerende rytter, Mathieu van der Poel, vil ta turen til Vadsø i august.

Tagget med: , , ,

Les også disse