Prøv Procycling Pluss idag

FØRSTE SEIER: Pernille Feldmann tok sin aller første seier for Hitec på siste etappe i Tour te Fjells. Foto: Hitec Products-Birk Sport

Feldmann spurtslo Moberg på siste etappe

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 19.07.20 13:02

Del på    

Storeslem for Hitec Products-Birk Sport i Tour te Fjells.

(procycling.no): Den siste etappen av kvinnenes Tour te Fjells var et 47 kilometer langt gateritt inne i Fagernes sentrum.

Med få høydemeter å snakke om var det duket for spurt mot slutten. Det ble et oppgjør mellom en etablert norsk spurter og et fremadstormende talent.

Pernille Feldmann (Hitec Products-Birk Sport) klinket til på oppløpet og klarte å holde Emilie Moberg (Drops Cycling) fra livet.

Det ble til slutt en klar seier for den spurtsterke ungjenta med en sykkellengde ned til Halden-syklisten på andreplass.

Tredjeplassen på etappen gikk til Martine Gjøs fra Ringerike SK.

– Det ble kjørt mye og det var skikkelig hardt. Både Lutro og Lorvik gjorde en sykt bra jobb, så tok jeg innersvingen inn på oppløpet. Det holdt akkurat, men det ble en lang spurt, sier Feldmann i et intervju vist på Landevei sin Facebook-side.

For Hitec Products-Birk Sport ble det mer å feire på søndagen i Fagernes. Ingrid Lorvik forsvarte sammenlagtledelsen da hun kom inn med feltet. Dermed ble det to etappeseirer og sammenlagttriumf for det norsk UCI-laget.

– Det er jeg veldig fornøyd med. Målet var å beholde den. Så hadde vi i tillegg lyst til å vinne etappen med Pernille som har sin styke i dag. At vi klarte å ta den er stort. Alle de beste spurterne i Norge er jo her nå, sier Lorvik i intervju med Landevei.

Resultater fra dagens etappe finner du her!

Tagget med: , , , ,

Les også disse