MER Å RUTTE MED: FDJ har fått ny navnesponsor. Det er gode nyheter for Daniel Hoelgaard og de andre rytterne på laget. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

FDJ øker budsjettene og endrer navn

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 6.12.17 14:26

Del på    

Forsikringsselskapet Groupama med på laget.

(procycling.no): Daniel Hoelgaard og de øvrige FDJ-rytterne har fått en gladmelding denne uka.

Fra mars neste år kommer nemlig forsikringsselskapet Groupama inn i satsingen, noe som gjør at budsjettet stiger til 20 millioner euro.

Det betyr også at laget vil presentere nye drakter under etapperittet Paris-Nice. Groupama er for øvrig en konkurrent av Ag2r på det franske forsikringsmarkedet.

– Dette er en stor boost for satsingen vår. For 20 år siden startet vi opp som en liten dagligvarehandel som forsøkte å bli et stort selskapet. Avtalen mellom FDJ og Groupama-selskapene vil gjør at vi kan strekke oss lengre, sier Marc Madiot.

Foran neste sesong har laget forsterket seg med Ramon Sinkeldam og Georg Preidler fra Team Sunweb, i tillegg har tre franske førsteårsproffer sluttet seg til laget.

Hoelgaard valgte å forlenge kontrakten sin tidligere i høst, mens Odd Christian Eiking har forlatt laget og sykler for Wanty-Groupe Gobert neste sesong.

Tagget med: , , , ,

Les også disse