Foto: Mario Stiehl/Uno-X Pro Cycling Team

Endelig klaffet det for Halvorsen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 18.09.21 18:49

Del på    

Sørlendingen raskest på tredje etappe i Slovakia.

(procycling.no): Etter en haug med topp-plasseringer gjennom den første sesongen i Uno-X var endelig Kristoffer Halvorsen først over målstreken igjen.

På tredje etappe i Okolo Slovenska, som på norsk kan kalles Slovakia rundt, fant Doffen veien fram i spurten og på de siste meterne klarte han akkurat å holde Kaden Groves bak seg.

Halvorsen måtte finne veien på venstre side av rittleder Alvaro Hodeg. Colombianeren til Deceuninck-QuickStep seg ut mot venstre og holdt på å lukke døra helt for Halvorsen, men Uno-X-rytteren fikk akkurat plass.

Med en bedre vei til mål kom Groves raskt og over målstreken var det nesten umulig å skille BikeExchange-rytteren og nordmannen. Men etter målfoto viste resultatlista Halvorsen øverst.

Dermed tok 25-åringen sin første seier siden Tour of Norway i juni 2019.

Med tredjeplassen bak de to unge spurterne er Peter Sagan nå ny sammenlagtleder, to sekunder foran Alvaro Hodeg og fem sekunder foran Jannik Steimle.

Eirik Lunder, som sykler som stagiaire for Gazprom-RusVelo, ligger på en sterk 5. plass sammenlagt etter å ha vært i brudd på første etappe og tatt åtte bonussekunder.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse