NYTT LAG: Elia Viviani syklet sin siste sesong for Team Sky i 2017. Her fra seieren i Cyclassics Hamburg. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Enda en toppspurter til Tour Down Under

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 7.01.18 13:17

Del på    

Elia Viviani debuterer for Quick-Step Floors.

(procycling.no): Elia Viviani er den siste i rekken av verdens beste spurtere som vil gjøre sin sesongdebut i Tour Down Under. Første etappe i Port Adelaide den 16. januar blir også det første rittet italieneren sykler for Quick-Step Floors. Etter tre år i Team Sky signerte 28-åringen for det belgiske laget etter 2017-sesongen.

– Jeg liker Tour Down Under. Det er et av de beste rittene å starte sesongen med, med flotte etapper, spektakulær natur og fantastiske fans, sier Viviani.

Italieneren er ikke den eneste av feltets raskeste som tar turen til Australia. Foreløpig har Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), André Greipel (Lotto Soudal) og Caleb Ewan (Mitchelton-Scott) alle flagget at Tour Down Under blir sesongens første ritt.

– Det er et stjernespekket felt som stiller til start, og jeg vet det ikke blir lett i spurtene, men jeg har et sterkt lag og et godt opptrekk. Det gir meg selvtillit til debuten i Quick-Step Floors-drakten, som jeg gleder meg til å vise fram i Australia.

Forruten Viviani stiller også Dries Devenyns, Enric Mas, Eros Capecchi, Fabio Sabatini, Michael Mørkøv og Florian Sénéchal til start for Quick-Step.

Tre nordmenn er foreløpig klare for Tour Down Under. Kristoffer Halvorsen gjør sin debut for Team Sky i det australske etapperittet. Daniel Hoelgaard er med for FDJ, mens Truls Korsæth starter sin andre Astana-sesong i samme ritt.

Tagget med: , , , ,

Les også disse