Prøv Procycling Pluss idag

NASJONAL MESTER: Jhonatan Narvaez vant det ecuadorianske mesterskapet i 2017, men klarte ikke forsvare tittelen i 2018 da han ble nummer to. Foto: David Ramos/Getty Images

Ecuadorianer til Team Sky

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 18.10.18 22:16

Del på    

Forlater Quick-Step Floors etter bare ett år.

(procycling.no): Jhonatan Narváez sykler for Team Sky de neste to sesongene. Den 21 år gamle ecuadorianeren hadde kontrakt med Quick-Step Floors helt ut 2020-sesongen, men avtalen med den belgiske seiergrossisten har blitt avsluttet etter bare én sesong.

– Jeg er veldig glad for å få denne muligheten hos Team Sky og ser fram til å jobbe med laget for å utvikle meg som rytter, sier Narvaez.

– Jeg vet jeg kommer til å like å være en del av dette laget. Det er fult av ryttere med store navn som har oppnådd mye, og det har også en sterk gruppe med ryttere fra Latin Amerika.

Sammen med colombianske Egan Bernal, og trolig hans landsmann Ivan Ramiro Sosa, vil 21 år gamle Narvaez utgjøre den jevnaldrende sør-amerikanske delegasjonen av Team Sky. Alle tre er født i 1997.

Sergio Henao forlater laget, til fordel for UAE Team Emirates, mens fremtiden til hans fetter Sebastian enda ikke er avgjort.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse