Prøv Procycling Pluss idag

FOTO: Pauline Ballet/ASO

Dumoulin tar sykkelpause på ubestemt tid

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 23.01.21 13:41

Del på    

30-åringen setter karrieren på vent.

(procycling.no): Lørdag kom en overraskende beskjed fra Tom Dumoulin og Team Jumbo-Visma.

Nederlenderen har bestemt seg for å ta en pause fra sykkelsporten på ubestemt tid.

I en video publisert av laget forteller Dumoulin om forventningspress og om en vanskelig tid som gjør at han nå trenger en pause.

– Jeg har følt på det en stund. Kanskje i flere måneder, kanskje i et år. At det er veldig vanskelig for meg å finne veien min som syklisten Tom Dumoulin. Med presset som følger med, med forventningene fra ulike hold. Jeg har bare lyst til å gjøre det bra. Jeg vil at laget skal være fornøyde og at sponsorene skal være fornøyde og at min kone og min familie skal være glade, sier mannen selv i et videointervju publisert av Team Jumbo-Visma.

– Jeg vil at alle skal være fornøyde med meg, også lagkameratene mine. Men på grunn av det så har jeg glemt meg selv litt det siste året. Hva er det jeg vil? Hva er det Tom Dumoulin ønsker å gjøre med livet sitt akkurat nå? Det spørsmålet har boblet inni meg det siste året, fortsetter 30-åringen.

Se hele intervjuet med Dumoulin her:

Tagget med: , , , ,

Les også disse