IKKE MED: Mannen som vant årets Giro d'Italia, Tom Dumoulin, sykler ikke lørdagens Il Lombardia. Foto: AFP PHOTO / Luk BENIES

Dumoulin ikke til Il Lombardia

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 6.10.17 17:19

Del på    

Nederlenderen slått ut av sykdom.

(procycling.no): Tom Dumoulin blir ikke å se i årets siste monument, Il Lombardia, på lørdag. Team Sunweb-kapteinen har blitt syk, og står over den 111. utvaven av det italienske endagsrittet.

– Tom våknet med influensa og en sår hals. Vi bestemte oss for å trekke ham fra mannskapet vårt, og gi ham noen dager til å bli helt frisk, sier lagets lege, Anko Boelens.

Den ferske tempoverdensmesteren hang brukbart med i Tre Valli Varesine på tirsdag, men stod av Milano-Torino tidlig. Laurens Ten Dam tar hans plass i lørdagens ritt.

– Uten Tom på startstreken så mister vi en av våre ledere. Vi må kjøre en annen taktikk nå. Men uansett har vi et sterkt lag, så vi har tro på at vi skal kunne avslutte oppholdet her i Italia på godt vis. Warren forblir vår ledere, mens Wilco og Sam vil forsøke å hjelpe i finalen, beretter sportsdirektør Aike Visbeek.

Warren Barguil ble tyskernes beste i fjorårets utgave av Il Lombardia, med sin åttendeplass.

Franskmannen har med seg Wilco Kelderman, Sam Oomen, Michael Matthews, Laurens Ten Dam, Simon Geschke, Lennard Hofstede og Chris Hamilton i årets siste monument.

Tagget med: , , , ,

Les også disse