NYTT LAGNAVN: Edvald Boasson Hagen skal sykle for Team NTT neste år, som blir det nye navnet til Team Dimension Data. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Team Dimension Data blir til Team NTT

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 16.07.19 17:10

Del på    

WorldTour-laget bytter navn til neste sesong.

(procycling.no): Team Dimension Data vil hete Team NTT fra og med 2020. Det offentliggjør WorldTour-laget i en pressemelding på den første hviledagen i Tour de France.

Etter fire sesonger under navnet til Dimension Data vil et nytt selskap prege det sørafrikanske laget sitt navn neste år.

Inn kommer japanske krefter i form av NTT, som står for Nippon Telegraph and Telephone. Det japanske telekommunikasjonsselskapet kjøpte opp sørafrikanske Dimension Data tidligere i år, men sponsoratet fortsetter under moderselskapets navn.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

NTT har sin base i Tokyo og er landets tredje største børsnoterte selskap. Kun bilselskapene Toyota og Mitsubishi er større.

Både Edvald Boasson Hagen og Rasmus Fossum Tiller har kontrakt med laget ut 2020.

To nye talenter signert

Samtidig som navnendring ble offentliggjort ble signeringen av to talenter annonsert.

De to unge italienerne Matteo Sobrero (22) og Samuele Battistella (20) har fått sin første proffkontrakt i laget.

Begge to sykler i 2019 for farmerlaget Dimension Data for Qhubeka på kontinentalnivå.

Den eldste av de to, Matteo Sobrero, er italiensk U23-mester på tempo og har allerede en rekke solide plasseringer i UCI-ritt på seniornivå. Den yngre Battistella imponerte i det tsjekkiske Fredsrittet i 2018 der han ble nummer to i sammendraget bak Tadej Pogacar.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse