Dette får du aldri se igjen

Publisert 1.01.70 02:00

Del på    

BMC-seier i avslutningsrittet, Hushovd inn med hovedfeltet.

BMC-seier i avslutningsrittet, Hushovd inn med hovedfeltet.

Greg Van Avermaet vant kanskje Primus Classic Impanis-Van Petegem, men det er lagkameraten, Thor Hushovd, som får oppmerksomheten etter de 195,8 kilometerne mellom Brakel og Haagt i Belgia.  

Thor Hushovds siste ritt som proffsyklist er over.  

– Det var en fin måte å si farvel på, sier Hushovd til Tv 2 like etter målgang i Haagt.  

Han krysset den endelige målstreken sammen med hovedfeltet rundt et halvminutt bak gruppen til Van Avermaet.  

– Det har vært veldig opp og ned i dag. I det ene øyeblikket har det vært vemodig og trist, men så gikk det fort opp en bakke. Da tenkte jeg det var bra jeg tok avgjørelsen om å slutte. Nå fikk jeg den avslutningen jeg ønsket. Resultatmessig gikk det ikke som jeg håpet, men jeg kan ikke bestille alt, fortsetter Hushovd.

PS: Denne saken oppdateres!

Tagget med: , , ,

Les også disse