Prøv Procycling Pluss idag

KLASSIKERNE I FARE: Det er lite som tyder på at John Degenkolb blir å se i Milano-Sanremo eller Paris-Roubaix etter at han brakk underarmen og nesten mistet en finger under trening i Spania nylig.  (AP Photo/Michel Spingler.file)

EVENTYRSESONG: 2015 var tyskerens store år, da han gikk til topps i både Milano-Sanremo og Paris-Roubaix. 2016 har vært tyngre for John Degenkolb. Foto: AP Photo/Michel Spingler

Degenkolb er Giant-kaptein i Arctic Race

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 8.08.16 17:21

Del på    

Jakter sin første seier i 2016.

Torsdag braker det løs i Nord-Norge når en 176 kilometer lang etappe, fra Fauske til Rognan, starter den fjerde utgaven av Arctic Race of Norway.

På startstreken står et av de mest stjernespekkede feltene på norsk jord noen sinne. Tyske John Degenkolb er blant dem.

Les også: Stjernedryss over Arctic Race

Giant-Alpecin vil kjøre for etappeseire i det norske firedagersrittet, og da setter det tyske laget sin lit til fjorårets doble monumentvinner.

– Hovedfokuset vil ligge på etappeseire i Norge. Etappe to og fire er våre beste muligheter, og vi vil gjøre en god jobb for John i spurtene, sier sportsdirektør Dirk Reuling i en pressemelding.

– På de mer kuperte etappene har vi Søren Kragh Andersen som kan få til et godt resultat.

Etter å ha skadet seg stygt på trening tidlig i sesongen, da en bil kjørte inn i en gruppe Giant-ryttere, tok det lang tid før John Degenkolb kom tilbake på sykkelen. Tyskeren står fortsatt uten seier i 2016.

Med seg på Giant-Alpecin-laget i Norge får 27-åringen Søren Kragh Andersen, Roy Curvers, Max Kanter, Ramon Sinkeldam og Max Walscheid.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse