Prøv Procycling Pluss idag

STOR TRIUMF: Etappeseieren i Tour of Norway er blant Mads Pedersen sine største prestasjoner på sykkelen. Foto: Tour of Norway.

Dansk supertalent til Trek-Segafredo

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 8.08.16 18:12

Del på    

Mads Pedersen blir proff.

Den 20-år gamle dansken Mads Pedersen er endelig klar til å stige inn i proffenes rekker. Supertalentet sykler i 2016 for tyske Stölting Service Group, men fra og med 2017 er det Trek-Segafredo som blir hans nye arbeidsgiver. Pedersen har signert for både 2017 og 2018.

Det danske stjerneskuddet har imponert sykkelpressen gjennom flere år, og ryktene rundt hvilket lag Pedersen ville velge har vært mange. Til slutt ble det altså det amerikanske profflaget som stakk av gårde med 20-åringen.

– Trek-Segafredo er et godt klassikerlag. Det er kjedelig at Fabian Cancellara forsvinner, men jeg har hørt rykter om at det er nye stjerner på vei inn i laget. Jeg tror det er et fint lag å komme inn i og utvikle seg i, sier Pedersen til dansk TV2.

Den fremtidige Trek-rytteren har tatt nok et steg i 2016, og har prestert godt i ritt mot proffene. I Tour of Norway vant han den tredje etappen, og tidligere på våren vant han U23-utgaven av Gent-Wevelgem.

Det amerikanske laget har også sikret seg portugisiske Ruben Guerreiro, som tok tredjeplassen i U23-utgaven av Liege-Bastogne-Liege tidligere i år.

– Mads og Ruben er to veldig talentfulle ryttere. De vil være verdifulle i klassikerene og etapperittene. Jeg tror de kan bli veldig gode, sier Trek-sjef, Luca Guercilena, ifølge CyclingQutes.com.

Tagget med: , , , ,

Les også disse