Prøv Procycling Pluss idag

SLÅS SAMMEN: Mari Hole Mohr og Pernille Feldmann i trøyene til de to lagene som nå blir til Team Coop-Hitec Products. Foto: Team Coop

Coop og Hitec Products slås sammen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 22.03.21 12:14

Del på    

Det norske kvinnelaget endrer navn til Team Coop-Hitec Products.

(procycling.no): Mandag offentliggjorde Norges eneste UCI-lag på kvinnesiden, Hitec Products, at de nå slås sammen med Team Coop.

Fusjonen skjer med umiddelbar effekt og fra og med i dag er navne til laget Team Coop-Hitec Products.

– Vi er veldig glade for å ha fått en solid partner som Coop med oss på laget, sier lagsjef Karl Lima i en pressemelding.

– Sykkellaget Team Coop har vist en kontinuitet og entusiasme for sykkelsporten over mangfoldige år som er beundringsverdig. Coop tenker langsiktig og stort, og sammen kan vi bygge en sterk konstellasjon. Vi skal fortsatt være plattformen for de beste norske kvinnelige syklistene, kombinert med internasjonale stjerne, fortsetter Lima.

Coop har allerede støttet norsk sykkelsport i lengre tid som navnesponsor av kontinentallaget Team Coop siden 2015. Begge de to lagene som nå samles har base i Stavanger og Sandnes-området.

– Begge lagene har mye å hente på å samkjøre ressursene og samle kompetansene sine på tvers av kjønn, med målsetning om å bedre prestasjonen til alle rytterne, beretter Stein Ørn fra Team Coop.

NY TRØYE: Slik vil de nye trøyene til Team Coop-Hitec Products se ut. Foto: Team Coop

Tagget med: , , , , ,

Les også disse