LIKE BAK: Alberto Contador og Andrew Talansky var åtte sekunder bak Richie Porte på lørdagens etappe. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Contador: – Jeg fokuserer kun på prestasjon

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 10.06.17 22:40

Del på    

Spanjolen bryr seg ikke om sluttresultatet i Critérium du Dauphiné.

(procycling.no): Før det avsluttende fjelletappen i Critérium du Dauphiné er Alberto Contador nummer syv i sammendraget. Trek-Segafredo-rytteren er 2:15 bak ledende Richie Porte (BMC).

Lørdag forsøkte spanjolen å følge australieren, men måtte gi tapt mot slutten. Over målstreken var han åtte sekunder bak BMC-kapteinen, uten at det bryr ham stort.

– Vi gjorde et godt stykke arbeid, og dette var en rask dag på grunn av bruddet, men vi jobbet godt. Jeg føler meg bra, fordi jeg blir bedre for hver etappe som går. Da jeg våknet i dag følte jeg meg fresh, sa Contador til Cyclingnews.

– På den siste kilometeren var Richie veldig sterk. Jeg ønsket å ta det litt mer med ro, men det var fint at noen av rytterne som slo meg i går var bak meg i dag. Jeg er veldig fornøyd, men jeg vet ikke hvilken plassering jeg fikk eller hvordan jeg ligger an i sammendraget. Jeg fokuserer kun på prestasjonen. Det er det viktige.

Søndagens avslutning er av det meget krevende slaget, med avslutning opp Plateau de Solaison. For mange av storfavorittene til Tour de France er siste etappe i Dauphiné den siste testen før det franske treukersrittet.

– Jeg vil nyte morgendagen. Jeg vil ta det rolig i starten, og i den siste klatringen så vil jeg se hva jeg kan gjøre. Det viktigste er å avslutte Dauphiné med en god følelse.

Tagget med: , , , ,

Les også disse