Prøv Procycling Pluss idag

LEVDE MED USIKKERHET: Det kunne gå et helt år før Nacer Bouhanni fikk vite om synet hans var permanent skadet. 27-åringen forteller nå om omfanget av en velt han gikk ned under den 1. mai. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

VANT: Nacer Bouhanni spurtslo lagkameraten Christophe Laporte. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Cofidis’ to spurtere i målfotoduell

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 14.06.18 16:37

Del på    

Bouhanni viste hvem som var sjefen i La Route d’Occitanie.

(procycling.no): Cofidis-rytterne Nacer Bouhanni og Christophe Laporte spurtet mot hverandre på oppløpet på første etappe av La Route d’Occitanie.

Bouhanni gikk fra hjulet til Alejandro Valverde, og fra hjulet hans gikk Laporte. De to lagkameratene spurtet side om side, men Bouhanni var de nødvendige centimeterne foran da de passerte målstreken.

Laporte kom helt opp på siden, men det var ikke nok. Tredjeplassen gikk til Bryan Coquard. Franskmannen fikk et godt opptrekk, men rotet litt da Valverde åpnet spurten.

Etter rittet kunne Bouhanni fortelle om uroligheter i Cofidis-laget.

– Det skjedde mye internt i laget i forkant av etappen i formiddag. Jeg vil ikke snakke noe særlig om det, sa Bouhanni etter etappen.

Lunke eneste nordmann

Sindre Skjøstad Lunke er den eneste nordmannen i rittet. Han kjører for en plass på Fortuneo-Samsics Tour de France-lag. For ham blir de to siste etappene de viktigste.

Der venter nemlig flere tøffe fjell, og trønderen er avhengig av å vise glitrende form for å kjøre verdens største sykkelritt i juli.

På den første etappen kom han inn med feltet.

Rittet går over fire dager, hvorav de to første etappene er de desidert letteste.

Tagget med: , , ,

Les også disse