DATE? Victor Campenaerts var i det oppfinnsomme hjørnet før tempoen i Giro d'Italia. Foto: Skjerdump, Eurosport Norge.

Brukte giro-tempo til å be om date: – Jeg kan ikke si nei nå

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 17.05.17 11:55

Del på    

Victor Campenaerts sikret seg et stevnemøte med kreativt påfunn.

Som regjerende belgisk mester på tempo, var Victor Campenaerts i utgangspunktet en som kunne kjempe om en topplassering på tirsdagens tempoetappe i Giro d’Italia.

Team LottoNL-Jumbo-rytteren hadde imidlertid fått beskjed fra laget om at han skulle ta det rolig, for å være i best mulig stand til å hjelpe kapteinen Steven Kruijswijk de kommende dagene.

Dermed benyttet 25-åringen muligheten til å skaffe seg en date. Med teksten «Carlien, daten?» (Carlien, vil du gå på date med meg?) skrevet på brystkassen, åpnet han drakten opp for TV-publikummet både ved start og målgang.

– Så mye orginalitet må belønnes

Kvinnen som Campenaerts forsøkte å få oppmerksomheten til er Carlien Cavens, hans fem år eldre landskvinne. De to møttes for fire år siden, da Campenaerts trente henne mens hun drev med triathlon.

Det skriver Het Niuewsblad.

Cavens hadde ikke fått med seg beskjeden fra Campenaerts da avisen tok kontakt med henne, men var klar på at hun nå måtte gi han en sjanse.

– Han spurte meg nylig om vi skulle møtes igjen, men jeg har enda ikke svart. Hans andre forsøk er så morsomt. Så mye orginalitet må belønnes, sier Cavens til avisen.

– Jeg kan ikke si nei nå? Dette er så gøy, sier hun videre.

På Instagram lå Cavens selv ut et bilde mandag kveld, med emneknaggen #wijdatencarlien, vi dater Carlien, hvor hun sitter flankert av to venninner.

#wijdatencarlien

A post shared by Carlien Cavens (@carliencavens) on

Inspirert av lagkamerat

For å sikre at teksten ikke ble svettet vekk, tok Campenaerts det veldig rolig på tempoen, og trillet i mål til 182. plass, nesten elleve minutter bak tiden til Tom Dumoulin.

– Jeg hadde ikke varmet opp, avslører til og med belgieren.

Stuntet var inspirert av lagkamerat Jos van Emden, som fridde til sin kjæreste på bakketempoen i giroen i 2014.

Like fornøyd var ikke lagleder Addy Engels, som var klar på at han nå forventet full fokus fra Campenaerts de kommende dagene.

– Det var ungdommelig taktløshet, hvor respekten for de belgiske fargene og sponsorene ble glemt. Men du vet hva de sier. Kjærlighet gjør blind, sier Engels til Het Nieuwsblad.

MÅLGANG: Teksten på brystet holdt seg til målgang også for Victor Campenaerts. Foto/Skjermdump: Eurosport Player

Tagget med: ,

Les også disse