LAGBYTTE: Victor Campenaerts skal kjøre for Team NTT kommende sesong. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Campenaerts bekreftet til Dimension Data

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 19.08.19 13:13

Del på    

Den belgiske temposyklisten skifter lag.

(procycling.no): Etter to år i Lotto Soudal, har Victor Campenaerts signert for Dimension Data, som fra neste sesong vil være kjent som Team NTT.

Det bekrefter laget selv i en pressemelding.

Campenaerts har blitt europamester på tempo to ganger (2017 og 2018) og ble nummer tre i fjorårets VM. I år har han for alvor gjort seg bemerket med å sette en ny timesrekord på bane, da han klarte å kjøre 55,089 kilometer på de 60 minuttene.

– Jeg har hatt to supre år i Lotto Soudal. Det var en veldig positiv erfaring og det var veldig vanskelig å forlate laget, men jeg ser frem mot denne nye utfordringen. Jeg er sikker på at det er steg fremover i karrieren min og jeg ser veldig frem til det, sier belgieren i pressemeldingen.

Tagget med: , ,

Les også disse