Prøv Procycling Pluss idag

PODIET I PARIS: Bernal foran Geraint Thomas og Steven Kruijswijk etter Tour de France 2019. FOTO: Mantey-Pool/Getty Images

Brailsford bekrefter Grand Tour-kabalen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 16.01.20 20:43

Del på    

Bernal og Thomas til Touren mens Carapaz er Giro-kaptein.

(procycling.no): Ryktene har svirret lenge. Torsdag bekreftet Dave Brailsford at de stemte.

Egan Bernal og Geraint Thomas reiser til Frankrike med samme rolelfordeling som de gjorde i 2019. De leder Team INEOS i Tour de France 2020.

Richard Carapaz skal forsøke å forsvare sin rosa trøye i Giro d’Italia. Der får ecuadorianeren med seg blant annet Rohan Dennis.

– Du begynner å legge planene nå. Så vet man at ting alltid kan endre seg. Men slik det ser ut nå så vil Richard kjøre giroen og forsøke å forsvare tittelen der. For Geraint og Egan så gjlder det å takle utfordringen i Tour de France. For Chris så er det fortsatt et stort mål å ta den store femte seieren, og han jobber veldig hardt nå for å nå tilbake til nivået som kreves for å være konkurransedyktig, sier Brailsford i en video publisert av det britiske storlaget.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Med andre ord er Chris Froome, på nåværende tidspunkt, tiltenkt en kapteinsrolle i Tour de France. Først og fremst er det å finne tilbake til sitt gamle jeg som gjelder for det aktive proff-feltets mestvinnende Grand Tour-rytter.

– Vi har andre ryttere som Rohan Dennis som også skal kjøre giroen med OL som et stort mål. Det passer fint, fortsetter Team INEOS-lederen.

 

Tagget med: , , , , ,

Les også disse