Prøv Procycling Pluss idag

PREGET RITTET: Pascal Ackermann og Bora-Hansgrohe vant begge etappene på søndag og fire av fem i hele Sibiu Cycling Tour. Foto: Justin Setterfield/Getty Images)

Bora-Hansgrohe avsluttet med dobbeltseier

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 26.07.20 22:51

Del på    

Herjet på siste dag av Sibiu Cycling Tour.

(procycling.no): Bora-Hansgrohe kunne nesten ikke ha avsluttet Sibiu Cycling Tour på bedre vis.

På den siste dagen av det rumenske firedagersrittet ble det kjørt to etapper.

Den første av de to var en 12,5 kilometer lang bakketempo. Der var Gregor Mühlberger i det suveren hjørnet. Østerrikeren vant med 1:02 ned til Matteo Badilatti (Israel Start-Up Nation) og 1:04 ned til Patrick Konrad. Sistnevnte ledet rittet før tempoen, men ble da passert av sin lagkamerat mens Badilatti holdt seg på tredjeplass i sammendraget.

På den andre av søndagens etapper ventet en 109 kilometer lang småkupert etappe i Sibiu. Bruddet ble kjørt inn tre kilometer før målstreken og Bora-Hansgrohe gjorde som de ville i den korte avslutningsbakken.

Michael Schwarzmann gjorde et perfekt opptrekk før Pascal Ackermann klinket til på brosteinen som befant seg på de siste meterne. Schwarzmann smatt inn på hjulet til sin tyske kaptein og Eduard-Michael Grosu (Nippo Delko) klarte ikke å passere de to.

Dermed ble det dobbelt tysk og dobbelt Bora-Hansgrohe på siste etappe og dobbelt østerriksk og dobbelt Bora-Hansgrohe i sammendraget.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse

Kontaktinfo

Ansvarlig redaktør: Ole Brokhaug | ole[hosdederre]procycling.no

Kontakt redaksjonen: post[hosdederre]procycling.no
Annonsesalg: admin[hosdederre]procycling.no

Adresse: Procycling.no, Riddervoldsgt. 9, 0258 Oslo

procycling.no er Norges ledende sykkelnettsted. Innholdet på sidene våre er beskyttet av åndsverkloven og annen lovgivning. Det er ikke tillatt å benytte våre tekster eller fotografier uten tillatelse. Vi står ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider. Les om informasjonskapsler / personvern på denne siden

Ønsker du å annonsere hos oss? Ta kontakt med admin[hosdederre]procycling.no.