SKIFTER LAG: Rohan Dennis er ifølge rapporter klar for Bahrain-Merida. FOTO: Tim de Waele/Getty Images.

– BMC-stjerne klar for Bahrain-Merida

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 9.06.18 11:11

Del på    

Tre andre avtaler skal være i boks for Nibalis lag også.

(procycling.no): Ifølge Cyclingnews skal Rohan Dennis være klar for å signere med Bahrain Merida i 2019. Den australske tempospesialisten med gryende Grand Tour-ambisjoner som nylig hadde et opphold i den rosa ledertrøyen i Giro d’Italia, vil i så fall forlate et BMC som i lys av en uavklart sponsorsituasjon går en utrygg fremtid i møte.

Dennis ble proff med Garmin-Sharp i 2013, før han midtveis i sesongen 2014 meldte overgang til BMC. 28-åringen er en merittert temporytter med etappeseier fra Tour de France som de siste sesongen har begynt transformasjonen mot å bli en etapperytter. Dennis endte på 16.plass i årets Giro.

Det britiske nettstedet melder også at Bahrain-Merida ønsket å signere Greg Van Avermaet, men at forhandlingene med den tidligere Paris-Roubaix-vinneren brøt sammen etter vårsesongen.

Team Sunweb-duoen Phil Bauhaus og Mike Teunissen skal imidlertid være klar for Bahrain-Merida. Den 23-årige, tyske spurteren Bauhaus vant en av etappene i Abu Dhabi Tour i år, og Critérium du Dauphiné i fjor, mens nederlandske Teunissen fikk et aldri så lite gjennombrudd i klassikerne denne sesongen, med 2.plass i Dwars door Vlaanderen og en solid 11.plass i Paris-Roubaix.

Cyclingnews melder at sloveneren Jan Tratnik fra CCC Sprandi Polkowice også skal sykle for Bahrain-Merida. Laget skal være klar for å forlenge kontrakten til Vincenzo Nibali, årets vinner av Milano-Sanremo, og tidligere vinner at samtlige Grand Tours.

Tagget med: , ,

Les også disse