GOD PÅ BROSTEIN: Jurgen Roelandts mestrer det røffe underlaget strålende. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

BMC forsterker klassikermannskapet

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 4.08.17 22:11

Del på    

Tetter hullet etter Oss.

(procycling.no): Etter at Daniel Oss bestemte seg for å signere for Bora-hansgrohe har jobben med å sikre Greg Van Avermaet nye hjelpere til klassikerne startet for BMC Racing Team.

Tidligere denne uken kunne de meddele at de hadde sikret seg Cannondale-Drapac-rytter Alberto Bettiol, som har vært fremadstormende de siste sesongene, senest med en sjetteplass i Clásica San Sebastian.

I dag skriver det amerikanske laget i en pressemelding at de har sikret seg den belgiske klassikerspesialisten Jurgen Roelandts fra Lotto-Soudal. Belgieren er en erfaren rytter på brosteinen, blant annet med en tredjeplass fra Flandern rundt i 2013, bak Fabian Cancellara og Peter Sagan, og blir et solid tilskudd til landsmannen Van Avermaets klassiker-entourage.

– Tidligere har jeg vist at jeg er en rytter som tilpasser meg raskt og takler forskjellige typer ritt. Dette vil være første gangen i karrieren jeg vil sykle for et annet lag (enn Lotto-Soudal), så jeg håper jeg kan integreres bra og bidra til lagets suksess. Et stort objektiv for meg hvert år er vårklassikerne, så jeg vil hjelpe laget å oppnå målene deres og hjelpe Greg Van Avermaet, som har vist at han kan vinne disse rittene.

Tagget med: , , , , , , , , ,

Les også disse