NYE KREFTER: Aqua Blue Sport får Wout Van Aert med seg på laget i 2019. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Aqua Blue Sport kjøper Vérandas Willems–Crelan

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 1.08.18 15:59

Del på    

Det irske laget får Wout Van Aert i sine rekker i 2019.

(procycling.no): Cyclocross-verdensmester Wout Van Aert vil sykle for Aqua Blue Sport i 2019. Selskapet bak det irske profflaget forteller i en pressemelding at de har kjøpt opp Sniper Cycling, som står bak det belgiske prokontinentallaget Veranda’s Willems-Crelan.

Alle eiendeler og ryttere som tilhører Sniper Cycling er dermed nå underlagt Aqua Blue. Dermed vil det belgiske stortalentet Van Aert sykle i blått og gull både på landeveien og i cyclocross i 2019.

Nåværende manager og deleier av Sniper Cyling, tidligere Flandern rundt-vinner Nick Nuyens, blir en del av støtteapparatet til Aqua Blue.

Det irske laget ble startet opp av Rick Delaney til 2017-sesongen, og hadde blant annet Lars Petter Nordhaug i stallen. Iren er strålende førnøyd med å ha sikret seg Van Aert.

– Wout vil be et stort tilskudd til Aqua Blue Sport-laget og vi er nå i forhandlinger med en rekke andre høyt profilerte ryttere til 2019-sesongen. Vi håper å annonsere disse signeringene snart, sier Delaney i pressemeldingen.

– Jeg er fornøyd med prosjektets suksess så langt, både av og på veien. Muligheten til å skaffe oss Sniper Cycling var en no-brainer for oss. Det er en stor bonus for oss å ha Sniper Cycling involvert da vi får årevis med ekspertise og erfaring til Aqua Blue Sport, utbroderer den irske businessmannen.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse