LYS TEMPOFREMTID: Ian Garrison tok sølv bak Mikkel Bjerg på tempo i U23-VM i Yorkshire. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Amerikansk tempotalent klar for Deceuninck-QuickStep

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 23.10.19 18:24

Del på    

Ian Garrison tar steget opp til WorldTouren.

(procycling.no): Kun 21 år gammel er Ian Garrison klart til å ta steget helt opp til WorldTouren.

Den amerikanske tempomesteren, som tok sølv i U23-VM i Yorkshire, skal sykle for Deceuninck-QuickStep de to kommende sesongene.

Den høyreiste Georgia-syklisten har en variert bakgrunn, men det er i tempodisiplinen han virkelig har skint de siste årene.

– Jeg vokste opp på sykkelen. Foreldrene mine konkurrerte ikke, men de kjørte tandemsykkel. Så da jeg vokste opp syklet vi for moro skyld. Jeg begynte å like sporten og konkurranseinstinktet våknet. Gjennom cyclocross og velodromen i Atlanta fikk jeg smake på konkurranse, forteller Garrison i en pressemelding.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

21-åringen har allerede to års erfaring som prokonti-proff for Hagens Berman Axeon samt et tredje år som konti-rytter for samme lag.

– Jeg elsket å se på Tour de France om sommeren, så jeg visste alt om Deceuninck-QuickStep og hva slags spesielt lag de er. Nå er jeg ekstatisk over å vite at jeg skal sykle i deres trøye de to neste årene. Samtidig så vil jeg rette en stor takk til alle i Hagens Berman Axeon for å ha troen på meg og for å ha hjulpet meg til å bli en bedre rytter.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse