SUPERSESONG: Carmen Alvarado fortsetter å stige og stige på rangstigen i CX-verdenen. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Alvarado vant veltebonanza i Ronse

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 14.12.19 14:31

Del på    

Gjørmepreget cyclocross-ritt i Belgia.

(procycling.no): Carmen Alvarado tok starten i Ronse DVV Trofee og allerede etter noen minutter hadde hun en stor ledelse. Annemarie Worst sin velt på første runde var årsaken til dette.

Men sistnevnte ga seg ikke. De to nederlenderne Worst og Yara Kastelijn var de nærmeste forfølgerne, med verdensmester Sanne Cant noen sekunder bak der igjen.

Etter første runde ledet Alvarado med 19 sekunder til Worst som plutselig var alene i jakten. Denne gangen var det Kastelijn som gikk i bakken.

Det nederlandske supertalentet i teten slet mer på den andre runden der Worst jafset innpå. Etter halvkjørt ritt var de to samlet i teten.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Worst var framme og yppet seg i ledelsen, men Alvarado mobiliserte klart mest på den tredje runden. Ledelsen økte til 14 sekunder. Til tross for et fall og masse kjemping i gjørma klarte Alvarado å beholde ledelsen helt til mål.

21-åringen tok dermed sin syvende seier for sesongen. Dette var hennes første i DVV Trofee-serien.

Sammenlagtledelsen i DVV Trofee, som er basert på tidsdifferansene i hvert ritt, er det fortsatt Annemarie Worst som har. 23-åringen er omlag minuttet foran Alvarado i sammendraget mens Kastelijn er tredje best like bak andreplassen.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse