Prøv Procycling Pluss idag

LEDER: Romain Bardet er den klare kapteinen til AG2R La Mondiale i sommerens Tour de France. Foto: Tim de Waele/Getty Images

AG2R har valgt Bardet sine hjelpere

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 19.06.18 19:36

Del på    

Franskmannen jakter sin første Tour-triumf.

(procycling.no): AG2R La Mondiale er det andre laget som har offentliggjort sine åtte utvalgte ryttere til sommerens Tour de France.

Ikke overraskende er Romain Bardet det franske WorldTour-lagets soleklare kaptein. Franskmannen har syklet hjemlandets Grand Tour fem år på rad. I debuten i 2013 ble han nummer 15, mens han de to neste årene ble nummer seks og ni.

De to foregående utgavene har han kjempet om seier. Andreplass ble det i 2016, og tredjeplass i 2017. I år håper AG2R at 27-åringen tar steget opp på toppen av pallen i Paris.

Som sine viktigste hjelpere i fjellene har Bardet fått Alexis Vuillermoz og talentfulle Pierre Latour. Sistnevnte har levert flere gode prestasjoner i år. Blant annet ble 24-åringen nummer tre i Catalonia rundt, nummer åtte i Romandiet rundt og i Critérium du Dauphiné tok han syvendeplassen.

Den belgiske mester Oliver Naesen er også med, som vil være en meget viktig hjelper for Bardet på brosteinsetappen til Roubaix. Der kan nok også Silvan Dilliar være kjekk å ha. Den sveitsiske mester ble nummer to i årets utgave av Paris-Roubaix.

AG2R La Mondiale sitt lag til Tour de France:

Romain Bardet
Alexis Vuillermoz
Pierre Latour
Alexandre Geniez
Oliver Naesen
Tony Gallopin
Axel Domont
Silvan Dillier

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse