Prøv Procycling Pluss idag

FORTSETTER I SAMME FARGER: Romain Bardet og co. får støtte fra AG2R La Mondiale ut 2023. Foto: Tim de Waele/Getty Images

AG2R fortsetter som hovedsponsor ut 2023

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 25.06.19 15:52

Del på    

Har støttet samme lag siden 1997.

(procycling.no): Tirsdag offentliggjorde AG2R La Mondiale at AG2R fortsetter som navnesponsor for det franske WorldTour-laget. Den nye avtalen strekker seg ut 2023-sesongen. Kontrakten er dermed to år lengre enn den tidligere avtalen som varte ut 2021-sesongen.

– Vi er stolte og rørt over å tilliten vist av AG2R La Mondiale som forlenger kontrakten vår fra fra 2021 til 2023. Dette prosjektet har forent oss siden 1997 og samlet oss om vår favorittsport som både er vakker og intens. Det har gitt oss mye glede, suksess og styrket oss gjennom vanskelige tider, sier lagsjef Vincent Lavenu i en pressemelding.

Det franske forsikringsselskapet gikk inn som navnesponsor nummer to i Lavenu sitt Casino-lag i 1997. Siden 2000 har selskapet vært hovedsponsor.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Noen dager før Tour de France 2019 så viser vi nok en gang vår urokkelige støtte til Vincent Lavenu og hans lag. Våre ryttere og deres sportsdirektører legemliggjør verdier som solidaritet og prestasjon som driver AG2R La Mondiale hver eneste dag, sier AG2R La Mondiale-direktør André Renaudin om samarbeidet.

Gjennom sin lange historie har laget til Lavenu vunnet 19 etapper i Tour de France. Den hvite trøya vant Pierre Latour for AG2R i fjor, men den gule trøya er enda et mål de ikke har oppnådd.

Romain Bardet har syklet hele sin proffkarriere i laget, og skal nok en gang forsøke å bryte den franske Tour-forbannelsen. Nærmest var han i 2016 da han ble nummer to bak Chris Froome. Året etter ble det tredjeplass på franskmannen.

Mikaël Cherel, Benoit Cosnefroy, Mathias Frank, Tony Gallopin, Pierre Latour og Oliver Naesen skal støtte ham i jakten. Den siste plassen på Tour de France-laget blir delt ut etter det franske mesterskapet på søndag.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse