Cycling: 74th Paris - Nice 2016 / Stage 1/ Arrival / BOUHANNI Nacer (FRA)/ DEMARE Arnaud (FRA) Celebration/ Conde-Sur-Vesgre - Vendome (198Km)/ PN Etape Rit /(c) Tim De Waele

Frankrike har VM-laget klart

Procycling
Tips meg

Publisert 26.09.16 13:55

Del på    

Rask spurter vraket.

Den franske landslagssjefen Bernard Bourreau har gjort sitt valg. Tre spurtere knivet opp en plass på det franske 9-mannslaget til det paddeflate verdensmesterskapet i Doha neste måned, to av dem er valgt: Arnaud Démare (FDJ) og Nacer Bouhanni (Cofidis) skal kjempe om edelt metall i Qatar, Bryan Coquard (Direct Énergie) må nøye seg med status som reserve.

Både Démare og Bouhanni regnes som medaljekandidater neste måned, til tross for at de begge har hatt en blandet sesong. Démare gikk til topps i vårklassikeren Milano-Sanremo, men har ikke vunnet siden Route de Sud. Bouhanni mistet Tour de France etter at han skadet hånden i et basketak med et par berusede hotellgjester natt til det franske mesterskapet i juni. De to tidligere lagkameratene blir uansett Frankrikes kapteiner i Qatar.

– Jeg har basert uttaket på erfaring, resultater og prestasjoner i WorldTouren og topprittene, sier den franske landslagssjefen Bourreau i en pressemelding mandag.

– Vi bestemmer taktikk for det franske laget når vi kommer til Doha og bestemmer de ulike rollene ut i fra forholdene og utviklingen som kan utarte seg i Qatar.

Frankrikes VM-lag i Qatar: Nacer Bouhanni (Cofidis), William Bonnet (FDJ), Arnaud Démare (FDJ), Christophe Laporte (Cofidis), Cyril Lemoine (Cofidis), Yoann Offredo (FDJ), Adrien Petit (Direct Energie), Marc Sarreau (FDJ) og Geoffrey Soupe (Cofidis).

Reserver: Alexis Gougeard (AG2R), Bryan Coquard (Direct Energie), Angélo Tulik (Direct Energie), Florian Senechal (Cofidis), Jérémy Roy (FDJ)

Tagget med: , , , ,

Les også disse