Prøv Procycling Pluss idag

KAN SKIFTE: Det kan være at det blir et lagbytte for Lorena Wiebes. Foto: Luc Claessen/Getty Images

– Wiebes ønsker seg vekk fra Parkhotel Valkenburg

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 5.11.19 09:57

Del på    

Skal ha tilbud fra tre andre lag.

(procycling.no): Etter en strålende juniorkarriere, som ble toppet med gull i EM, signerte Lorena Wiebes en treårskontrakt med Parkhotel Valkenburg høsten 2017.

Dermed har hun altså kontrakt med laget også ut neste sesong, men ifølge nettstedet Wielerverhaal ønsker hun nå å bryte ut av kontrakten med det nederlandske laget.

Wiebes endte sesongen som nummer én på UCIs verdensranking, og viste seg frem som verdens kanskje beste spurter med hele 15 seirer, hvorav åtte på WorldTour-nivå. 

Ifølge det nederlandske nettstedet skal det ha vært interesse fra de største lagene allerede da Wiebes gikk ut av juniorklassen, men man valgte da å få henne i Parkhotel Valkenburg ettersom teamet rundt Wiebes mente hun var for ung til å ta steget direkte opp. Utviklingen hennes i Parkhotel Valkenburg har vært formidabel, og Wiebes skal visstnok mene at hun har vunnet mye uten stor hjelp fra lagvenninnene i avslutningene og at hun ikke ser noen mulighet til å gjøre det bedre i Parkhotel Valkenburg.

Wielerverhaal skriver at Sunweb, CCC-Liv og Trek-Segafredo har kommet med tilbud til Wiebes, men at 20-åringen foreløpig ikke har gjort seg opp et valg så lenge hun ikke vet om hun kan komme seg ut av kontrakten med Parkhotel Valkenburg allerede nå. 

I Susanne Andersens Sunweb er Coryn Rivera hovedspurteren, mens Marianne Vos har samme rolle i CCC-Liv. For Trek-Segafredo er Letizia Paternoster og Lotta Lepistö de raskeste.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse