UTE MED SKULDERSKADE: Alexis Vuillermoz. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Vuillermoz ute av Dauphiné

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 5.06.18 09:54

Del på    

Skuldersmerter etter velt ni kilometer før mål.

(procycling.no): Alexis Vuillermoz, Axel Domont (begge AG2R), Patrick Bevin (BMC Racing), Antwan Tolhoek (LottoNL-Jumbo) og Simone Petilli (UAE Team Emirates) ble involvert, etter at en Astana-rytter veltet og dro med seg de fem andre i fallet åtte kilometer unna målgang på dag to av Critérium du Dauphiné.

Verst gikk det trolig utover Vuillermoz. AG2R bekreftet tirsdag at 30-åringen fra Saint-Claude ikke blir å se til start på dagens etappe på grunn av «smerter i skuldra».

Det er selvsagt dårlige nyheter for en rytter som vant opp mot Mûr de Bretagne i 2015 – og som sikkert har store planer om å kjempe i toppen når Tour de France inntar samme region denne sommeren.

Dog er det fremdeles en hel måned igjen til rittstart, og selvsagt nok tid for Vuillermoz til å komme seg på beina igjen.

Tolhoek tapte tid etter velt

Antwan Tolhoek var en annen av rytterne som gikk ned. LottoNL-Jumbo melder at han slapp unna velten uten alvorlige skader.

Det lyktes ikke lagkameratene å få Tolhoek opp i feltet igjen, som endte opp med å tape 40 sekunder på etappen.

Etappen mot Saint-Just-Saint-Rambert hadde avsluttende runder i kupert terreng. Det gikk flere velt mot slutten av dagen.

Ni sting for Gaudu

David Gaudu (Groupama-FDJ) gikk ned i velt 18 kilometer unna mål sammen med blant andre Kiel Reijnen (Trek-Segafredo).

– Reijnen er veldig forslått etter velten og har pådratt seg en hevelse i albuen. Vi vet mer om status på ham i morgen og håper han kan fortsette rittet, skrev Trek-Segafredo på Twitter.

Den unge franskmannen skadet hånda si, og måtte sy ni sting på sykestua.

Groupama-laget melder likevel at den 21 år gamle klatreren fortsetter rittet.

 

 

Tagget med: , , ,

Les også disse