Prøv Procycling Pluss idag

IKKE TIL VM: Danske Jakob Fuglsang. © Tim De Waele

Verken Breschel, Bak og Fuglsang med for danskene

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 12.09.17 09:12

Del på    

Les hvem som blir med til Bergen her.

(procycling.no): Alt for en tid tilbake visste vi at det danske VM-laget ville fokusere rundt Magnus Cort og Michael Valgren.

Dansk TV 2 mener nå å vite hvem de fire andre på det danske laget blir. 

Mads Pedersen, Søren Kragh Andersen, Christopher Juul-Jensen og Michael Mørkøv kompletterer Anders Lunds lag ifølge TV-kanalen.

Tirsdag formiddag ble uttaket bekreftet:

– Laget tar egentlig ut seg selv. Alle rytterne er formmessig på topp, og jeg har en forventning om at vi vil spille en betydelig rolle i løpet. Kapteinsrollene ligger fremdeles hos Valgren og Crot, men Søren Kragh Andersen har med en stor vuelta kjørt seg inn i en fri rolle i finalen, sier Lund om uttaket ifølge feltet.dk.

Dermed er profilert navn som Jakob Fuglsang, Matti Breschel og Lars Bak valgt bort. Fuglsang brakk håndleddet under Tour de France, men var tilbake i konkurranse i Montreal og Quebec. Han fullførte dog ingen av rittene.

Astana-rytteren har likevel hatt en meget solid sesong. I juni gikk han helt til topps under Critérium du Dauphiné, og sikret seg samtidig en lukrativ kontraktsforlengelse med Alexandre Vinokourovs mannskap.

Cort, Juul-Jensen, Mørkøv og Kragh Andersen kommer rett fra La Vuelta, mens Pedersen vant Tour du Poitou Charentes sammenlagt i slutten av august.

Valgren har hatt VM-fellesstarten i Bergen som et av sine hovedmål denne sesongen.

 

Tagget med: , , ,

Les også disse