Prøv Procycling Pluss idag

MARKERTE SEG: Uno-X og Erik Resell viste seg frem i Olympia's Tour. Han og Hans Kristian Rudland syklet også meget godt og ble nummer fem sammenlagt. FOTO: Knut Andreas Lone, procycling.no

Uno-X med to topp ti på siste etappe i Olympia’s Tour

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 10.09.17 17:53

Del på    

Rudland sikret topplassering sammenlagt på rittets siste etappe.

(procycling.no): Uno-X Hydrogen Development Team leverte nok en solid etappe på i Olympia’s Tour søndag. På den kuperte sjetteetappen hadde laget to ryttere en en gruppe på drøye ti ryttere som skulle gjøre opp om seieren på de siste kilometerne.

Erik Nordsæter Resell og Hans Kristian Rudland var det norske lagets representanter i frontgruppen. I den tøffe avslutningen kom Jarno Mobach (Sunweb Development Team) seg unna, og han kom i mål ni sekunder før en forfølgergruppe på fire ryttere.

Der satt ingen av de norske rytterne, men Rudland ble til slutt nummer syv, 20 sekunder bak. Resell inntok niendeplassen, 18 sekunder bak landsmannen.

De to satt også i tetgruppen i Birkebeinerrittet, og etter å ha spilt kortene perfekt, endte det med seier til Resell. De to tidligere terrengsyklistene har i Olympia’s Tour begge tatt topp ti-plasseringer.

Rudland klatret også i sammendraget, og endte til slutt på en meget oppløftende femteplass. Resell ble nummer 14 sammenlagt. Pascal Eenkhorn vant sammenlagt foran Skys nysignering Pavel Sivakov. Det var med andre ord høyt nivå i U23-rittet hvor Kristoffer Halvorsen tok en etappeseier i fjor.

Tagget med: , ,

Les også disse