VÅTT: Oliver Naesen fikk seg en real dusj på podiet etter Gent-Wevelgem. Nå forlenger han med Ag2r Foto: Tim de Waele/Getty Images

Trosser «champis-sykdom» og starter Flandern rundt

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 5.04.19 14:08

Del på    

Naesen fryktet monumentet røk etter Kristoff-sprut.

(procycling.no): Oliver Naesen har vist strålende form så langt denne sesongen ved å stå på podiet i både Milano-Sanremo og Gent-Wevelgem. Det var nettopp i sistnevnte sist søndag at belgieren pådro seg en sykdom han trodde skulle spolere resten av klassikerne.

Naesen fortalte nemlig til TV Oost Nieuws at bronkitten han har slitt med, godt mulig kunne stamme fra champagne-feiringen han hadde med Alexander Kristoff under premieseremonien etter den belgiske klassikeren hvor han endte som tredjemann.

Naesen er ifølge laget sitt, Ag2r La Mondiale, satt på en antibiotikakur og deltakelsen i søndagens Flandern rundt er ikke i fare. Det franske laget bekreftet troppen sin torsdag med Naesen blant de utvalgte.

– For en Flandrien er dette årets ritt, sier Naesens landsmann, Stijn Vandenbergh, som også starter søndag.

– Alle går og venter på dette rittet. For å prestere må man kjenne veiene veldig godt og spare mest mulig krefter i 200 kilometer før de siste avgjørende femti.

I tillegg til Naesen og Vandenbergh, stiller Ag2r med franskmannene Dorian Godon og Julien Duval, tyske Nico Denz, sveitseren Silvan Dillier og Gediminas Bagdonas fra Litauen.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse