Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Team Sky re-signerer Froome-hjelper

Procycling
Tips meg

Publisert 11.08.17 13:24

Del på    

Tysk veteran forlenger ut 2019.

(procycling.no): En viktig brikke i Chris Froomes Tour de France-vinnende mannskap har signert ny kontrakt med Team Sky. 36-åringen Christian Knees har skrevet under på en ny toårig avtale som vil holde tyskeren i det britiske laget ut sesongen 2019.

– Jeg er veldig glad for å bli værende i laget. Jeg har vært her en god stund nå og dette har blitt som et familie for meg, med pleierne, mekanikerne og alle rytterne. Det føles godt å være på et godt lag og jeg er glad for å være her to år til, sier Knees – som har syklet for Team Sky siden 2011.

– Jeg elsker jobben min. Jeg elsker å sykle og er ikke trett på det. Akkurat nå føler jeg for å fortsette selv etter disse to årene også. Vi får se når den tid kommer, men jeg føler meg bra.

Knees viste seg en essensiell hjelper i Bradley Wiggins’ Tour de France-seier i 2012. I år guidet han Froome med stødig hånd på de flate etappene da den kenyanskfødte briten tok sin fjerde gule trøye i Paris.

– Først og fremst vil klassikerne være et viktig mål for meg i 2018. Jeg ser frem til de rittene. Deretter hadde jeg gjerne kommet med på tour-laget igjen, etter at jeg beviste min verdig igjen i år.

Knees er den fjerde rytteren Team Sky forlenger med foran neste sesongen. Fra før har Froome, Michal Kwiatkowski og Geraint Thomas alle signert nye kontrakter med storlaget.

Tagget med: , ,

Les også disse