FOTO: Team Sunweb

Sunweb med nytt draktdesign

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 15.12.18 12:14

Del på    

Det tyske laget går bort fra svart og hvitt.

(procycling.no): Det tyske laget legger bort sitt vante design med svart og hvitt, som rytterne har syklet med siden 2014, til fordel for et rødt og svart design. Den nye trøyen kommer fra Craft, som erstatter spanske Etxeondo som lagets tøyleverandør.

Valget av et helt nytt drakt design sammenfaller nemlig med en rekke endringer på sponsorsiden for laget til Tom Dumoulin og Micheal Matthews.

Sunweb blir riktignok værende som lagets hovedsponsor, men sykkelprodusent Giant er ute etter mange års samarbeid, og erstattes som lagets sykkelleverandør av Cervélo, som etter 2018-sesongen avsluttet avtalen med Dimension Data.

Det belgiske merket Lazer overtar for Giant som lagets hjelmleverandør, mens Shimano ser ut til å bli rytternes hovedleverandør på skofronten, samt levere komponenter til Cervélo-syklene.

Team Sunweb har også gjort endringer på ryttersiden. Før den nye sesongen har laget sikret seg signaturene til Nicolas Roche (fra BMC), Asbjørn Kragh Andersen (Team Waoo), Casper Pedersen (Aqua Blue Sport) og Cees Bol (SEG Racing). 

Laget innkasserte elleve seire i 2018, med Dumoulins tempotriumfer og andreplasser sammenlagt i Giro d’Italia og Tour de France som åpenbare høydepunkt. Søren Kragh Andersen sørget også for et verdig punktum for sesongen ved å vinne den franske semi-klassikeren Paris-Tours. 

Tagget med: , ,

Les også disse