Prøv Procycling Pluss idag

FORLATER SUNWEB: Etter fire år i laget har Max Walscheid valgt å se etter nye utfordringer. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Ny spurter klar for NTT

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 10.09.19 10:47

Del på    

Max Walscheid skal sykle for det sør-afrikanske laget i 2020.

(procycling.no): Team Dimension Data blir Team NTT neste år og denne uka har de allerede bekreftet tre signeringer for laget til neste sesong. Mandag ble det klart at Carlos Barbero og Michael Gogl skal styrke laget i klassikerne og tirsdag var det Max Walscheid som ble presentert som det nyeste tilskuddet i stallen.

Den høyreiste tyskeren er for øyeblikket i aksjon i Vuelta a España. 26-åringen er kjent for en veldig høy toppfart, men med drøyt 90 kilo fordelt på 199 centimetere er han ofte blant spurterne som sliter mest når det blir kupert terreng inn mot avslutningen. I år har det foreløpig ikke blitt noen seirer, men han har en rekke topplasseringer fra WorldTour-nivå og han ble også nummer to i årets Scheldeprijs.

Dimension Data har hatt Mark Cavendish som sin lederstjerne de siste årene, men mye tyder på at briten er ferdig i laget etter årets sesong. Laget har også et knippe gode spurtere i Giacomo Nizzolo, Edvald Boasson Hagen og Ryan Gibbons. 

Walscheid har syklet for Sunweb de siste fire sesongene.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , , ,

Les også disse