Prøv Procycling Pluss idag

SAMMENSTØT: Elia Viviani fikk et ublidt sammenstøt med en motorsykkel under Paris-Roubaix. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Sky-rytter avviser overgang til Stake Laengens lag

Procycling
Tips meg

Publisert 1.08.17 09:19

Del på    

Jeg er glad for å være i Team Sky, sier den italienske spurteren.

(procycling.no): I juni ble det rapportert at Elia Viviani ønsket å bryte kontrakten med Team Sky til fordel for en overgang til UAE Team Emirates.

Italieneren var etter sigende misfornøyd med situasjonen i det britiske WorldTour-laget etter at han ble utelatt fra troppen til Giro d’Italia.

Trass i rapportene bedyrer Viviani nå et ønske om å bli værende i Team Sky.

– Jeg er glad for å være i Team Sky. Klart jeg var skuffet over å gå glipp av Grand Tours og giroen, det vet alle, men jeg håper virkelig å sykle de rittene neste år, sier Viviani til Cyclingnews.

Det var den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport som meldte at 28-åringen var klar for å gjøre en overgang midt i sesongen til UAE Team Emirates, og dermed bli lagkamerat med nordmannen Vegard Stake Laengen.

Ifølge flere norske medier er også Katusha Alpecin-rytter Alexander Kristoff klar for det arabiske WorldTour-laget.

Den tidligere etappevinneren fra Giro d’Italia avviser imidlertid at han har blitt enig om en toårskontrakt med det tidligere Lampre-laget.

– Nei, nei, nei. Jeg er glad for å være i Team Sky, og har ett år igjen av kontrakten min. Jeg signerte med dem i fjor, sier Viviani.

Tagget med: , , ,

Les også disse