VANT: Phil Bauhaus raskest i Coppa Bernocchi. FOTO: David Ramos/Getty Images

Sesongens første for Bauhaus

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 15.09.19 16:37

Del på    

Raskest i Coppa Bernocchi.

(procycling.no): Seks ganger opp Morazzone var ikke nok til å skape en større utskillelse i Coppa Bernocchi, og til slutt endte det italienske endagsrittet i en massespurt.

I stedet for å vente på spurten forsøkte Elia Viviani (Italia) å gå for seier fra brudd. En større gruppe rev seg løs etter den siste forseringen av bakken, før italieneren på ny gikk løs sammen med Giovanni Visconti (Neri Sottoli – Selle Italia – KTM) og Alexey Lutsenko (Astana).

Trioen gikk av gårde 25 kilometer fra mål, men fikk aldri mer enn 30 sekunders ledelse og rundt ti kilometer fra mål ble de hentet inn. Noen ytterligere forsøk fulgte, men det samlet seg inn på de siste fem kilometerne.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Marcel Sieberg grep tøylene i front og ga et langt opptrekk. Da Bahrain-Merida-rytteren svingte til siden skapte det en bevegelse i feltet, som sørget for å skape en velt helt foran, og en gruppe på 20 ryttere skilte seg ut etterpå.

Imerio Cima (Nippo – Vini Fantini) gikk til med Siebergs lagkamerat Phil Bauhaus på hjul, som straks gikk rundt. På hjulet til tyskeren fulgte Simone Consonni (UAE Team Emirates) og fulgte Bauhaus helt til streken, men maktet ikke å skaffe seg den siste hjullengden for å komme seg foran. Dermed tok Bauhaus sesongens første seier.

– Det var en ganske rask spurt. Jeg følte meg ganske bra fra start i dag. Spesielt Marcel gjorde en strålende jobb. Jan [Tratnik] hjalp også på den siste runden og jeg tror vi gjorde et best mulig opptrekk. Jeg var heldig at jeg kunne gå fra et bra hjul med 300 meter fra mål, fortalte tyskeren i seiersintervjuet vist på Eurosport.

Både Sondre Holst Enger (Israel Cycling Academy) og Odd Christian Eiking (Wanty-Gobert) syklet rittet, uten å sykle inn noe fremtredende resultat.

Tagget med: ,

Les også disse