TYNN HØST: Det har blitt lite å se til Daniel Hoelgaard i konkurranse, etter overgangen til Uno-X ble kjent. FOTO: Heinz Zwicky/Getty Images

Sesongen over for Hoelgaard

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 7.10.19 19:00

Del på    

Har syklet sitt siste ritt for Groupama-FDJ.

(procycling.no): Etter at det ble klart at Daniel Hoelgaard tar steget ned fra Groupama-FDJ på WorldTour-nivå til Uno-X sin ProTeam-satsning i midten av august har det kun blitt to ritt på den norske spurteren.

26-åringen syklet Prudential RideLondon-Surrey Classic og EM i Alkmaar i starten av august, men siden har det bare blitt La Poly Normande og EuroEyes Cyclassics Hamburg senre i måneden.

Til procycling.no bekrefter han at sesongen er over for hans del og den magre høsten kommer som følge av overgangen, slik man gjerne ser.

– Sesongen er over ja. Når en skifter lag så blir ryttere som fortsetter i laget prioritert foran dem som forlater, så derfor ble det lite løp på slutten.

– Er selvsagt litt leit, men var vel egentlig forberedt på at det kunne bli slik når jeg tok avgjørelsen om å forlate laget.

Hoelgaard ble proff i Groupama-FDJ foran 2016-sesongen og har syklet for det franske laget i fire sesonger. Han står uten noen individuelle seire for laget, men var en del av laget som vant lagtempoen under La Méditerranéenne i 2016.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Ble overbevist av NM-fellesstarten: – Da så jeg at guttene hadde trøkk

Tagget med:

Les også disse