KARRIERENS STØRSTE SEIER: Óscar Rodríguez jubler for etappeseieren i fjorårets Vuelta a España. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Rodríguez klar for Astana

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 1.10.19 11:37

Del på    

Henter talentfull klatrer fra Euskadi-Murias.

(procycling.no): Mandag ble det kjent at Euskadi-Murias legges ned etter årets sesong, men for Óscar Rodríguez var nok proffremtiden uansett sikret.

Baskeren har vært i Euskadi-Murias siden sommeren 2016 og slo for alvor gjennom da han vant den 13. etappen i fjorårets Vuelta a España til La Camperona.

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Astana de neste to årene. Jeg vil gjøre mitt beste for å bli en viktig del av dette laget. For meg er det et stort steg i karrieren min og jeg er klar for å komme opp på WorldTouren. Sammen med mitt nye lag og mine nye lagkamerater håper jeg at vi vil nå målene våre, sier Rodríguez i en pressemelding.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse