BLIR I ASTANA: Hernando Bohórquez FOTO: Tim de Waele/Getty Images

Bohórquez blir i Astana

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 1.11.19 18:20

Del på    

Colombianeren gitt ny kontrakt.

(procycling.no): Den 27 år gamle colombianske rytteren Hernando Bohórquez har signert en ny avtale med Astana. Etter en vanskelig debutsesong i WorldTour, preget av velt og skader, blir Bohórquez værende i det kasakhstanske laget.

– Først vil jeg takke laget for denne nye muligheten. Det betyr mye for meg, etter et tøft år med alle disse krasjene og helseproblemene. Jeg liker Astana, fordi jeg føler at det er som å være i en familie. Jeg er klar og motivert for den kommende sesongen, sier Bohórquez om forlengelsen.

Den colombianske rytteren fikk ikke mange ritt denne sesongen, men var med å hjelp Miguel Angel Lopez å vinne Tour of Colombia, og han var en del av laget som hjalp Jakob Fuglsang å vinne Critérium du Dauphiné.

– Vi håper at Hernando kommer seg på best mulig måte, både fysisk og mentalt, og vi ønsker å gi ham en sjanse den kommende sesongen. Jeg tror han kan overraske oss, sier Astana-sjef Alexander Vinokurov.

Tagget med: ,

Les også disse