Foto: RS (©TDWSport.com)

Rebellin har funnet nytt lag

Procycling
Tips meg

Publisert 3.12.17 11:08

Del på    

46-åringen fortsetter karrieren.

(procycling.no): Davide Rebellin har lykkes i jakten på et nytt lag. Den 46-årige veteranen prøvde lykken hos Vital Concept uten hell, men fikk omsider napp hos Natura4Ever-Sovac.

Det belgiske laget ledes av eksproffen Geoffrey Coupé og gjør sin debut på kontinentalnivå kommende sesong. Rebellin syklet for Kuwaut-Cartucho denne sesongen og vant flere UCI-ritt.

Den tidligere Ardenner-vinneren slutter seg til et lag i drivende utvikling. Fra før har det Natura4Ever-Sovac signert den raske Youcef Reguigui fra Dimension Data, Robin Stenuit fra Wanty-Groupe Gobert og Gaëtan Bille fra Veranda’s Willems-Crélan.

– Dette er en av drømmene til manager Goeffrey Coupé som går i oppfyllelse. Davide Rebellin blir et av de viktigste elementene i laget, og vil bidra med sine sportslige kvaliteter og erfaringer overfor de yngre rytterne, skriver laget i en pressemelding.

Lang karriere

Rebellin startet proffkarrieren i 1992 med GB-MG Maglificio og markerte seg umiddelbart med en niendeplass i Giro di Lombardia. Siden den gang har Veneto-rytteren syklet for Polti, Francaise des Jeux, Liquigas, Gerolsteiner, Serramenti PVC Diquigiovanni-Androni Giocattoli, Meridiana Kamen Team og CCC Polsat Polkowice.

Italieneren gjorde seg bemerket i 2004 da han som første rytter vant Amstel Gold Race, La Fleche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège i løpet av en uke. I 2008 ble han utestengt i to år etter at han testet positivt for det forbudte stoffet CERA.

Tagget med:

Les også disse