GÅR USIKKER FREMTID I MØTE: Team Sky har foreløpig en usikker fremtid etter 2019. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Podkast🎙️: Vil Team Sky overleve?

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.12.18 17:45

Del på    

Vår nyeste podkast går gjennom de to store sponsornyhetene denne uka.

Onsdag kom beskjeden: Sky avslutter sitt sponsorat med Team Sky etter 2019-sesongen. Hva skjer med laget videre, hva skjer med Kristoffer Halvorsen og er dette enda et tegn på at finansieringsmodellen til sykkelsporten er for sårbår?

Vi får også høre med Team Skys norske sportsdirektør, Gabriel Rasch, og hvordan han tror nyheten vil påvirke laget.

Mens en sponsor er på vei ut, er norske Visma på vei inn. Neste år vil Dylan Groenewegen, Amund Grøndahl Jansen, Primoz Roglic & co sykle for Jumbo-Visma. Vi diskuterer hvilken påvirkning på laget og på norsk sykkelsport det kan ha.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse