HAR DOMINERT: Quick-Step Floors har vært overalt så langt denne sesongen og er naturlige favoritter til Flandern rundt. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: Fryktinngytende Quick-Step favoritter i Flandern rundt

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 30.03.18 22:57

Del på    

«Musette» diskuterer favoritter og gir deg intervjuer med Edvald Boasson Hagen og Susanne Andersen.

(procycling.no): Søndag står Flandern rundt for tur, og podkasten «Musette» er tilbake med forhåndsanalyse og prat rundt årets andre monument.

I tillegg til prat og vurderinger rundt forhåndsfavoritter og norske sjanser, har vår utsendte journalist, Simon Zetlitz Nessler, innhentet intervjuer fra Edvald Boasson Hagen, Zdenek Stybar og Susanne Andersen.

Quick-Step har briljert i brosteinsklassikerne i år og stiller med flere vinnerkandidater. Lefeveres mannskap produserer klassikertriumfer som Jens Voigt produserer unger, men Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Tiesj Benoot & co har på ingen måte tenkt å gi seg uten kamp.

Norge har fem ryttere til start, hvorav to av dem har ambisjoner om å hente hjem den andre norske seieren i det legendariske monumentet. Vi diskuterer selvsagt de norske sjansene De Ronde.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hva og hvem er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , ,

Les også disse