STERK DUO: Men Gaviria rangeres som den sterkeste innad i UAE for øyeblikket. Her sammen med Peter Sagan og Arnaud Démare under Tour de France i år. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Podkast🎙️: «Ingen ny Greipel/Cavendish-konflikt»

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 22.12.18 10:38

Del på    

Ny og fersk utgave av Musette her!

Desember er tiden for treningsleirer for profflagene og mange ryttere har med det fått sesongplanen for 2019. Blant dem er UAE-duoen Fernando Gaviria og Alexander Kristoff. Nordmannen skal neste sesong fungere som opptrekker for Gaviria i UAE Tour, Tour de Suisse og Tour de France? Og Milano-Sanremo? Der vil de begge være kapteiner, men får Kristoff viljen sin? Vi diskuterer siste status for Kristoff og mulighetene hans i 2019.

Har du spørsmål eller innspill til neste innspilling av Musette? Send mail til post@procycling.no!

Der blir klassikersesongen viktig og denne uka ble også Wout van Aert klar for Jumbo-Visma. Dermed får vi også en kamp mellom de to cyclocross-stjernene Van Aert og Mathieu van der Poel på landeveien neste år.

Vi diskuterer også de siste nyhetene fra Vuelta a España og Giro d’Italia. Har Nairo Quintana og Vincenzo Nibali vunnet sin siste Grand Tour? Og hvem vinner de tre treukersrittene neste sesong? «Svaret» på det får du i vår nyeste podkast.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse