JEVN DUELL: Det ble kamp helt til målstreken mellom Caleb Ewan og Jasper Philipsen. Ewan var først over, men ble senere deplassert. FOTO: Daniel Kalisz/Getty Images

Podkast🎙️: «Fortjener litt kritikk etter den opptredenen»

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 23.01.19 18:04

Del på    

Ny podkast hvor Tour Down Under oppsummeres og i våre to nye spalter skal det både hylles og kritiseres.

(procycling.no): Astana-rapen er vanskelig å riste av seg, men Musette får også tid til å gå gjennom Tour Down Under. De norske prestasjonene der blir også vurdert.

Hvordan vil Ardenner-klassikerne bli påvirket av løypene-endringene? Musette analyserer de nye avslutningene i La Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège.

I tillegg er også to nye spalter på plass. God lytting!

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , ,

Les også disse