NY PODKAST: Musette er tilbake og tar for seg kåringen "Årets kontinentalrytter" og oppsummerer overgangene til kontinentallagene. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Podkast🎙️: «Årets kontinentalrytter» og overgangsanalyse

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 28.11.18 16:20

Del på    

Gjennomgang av «Årets kontinentalrytter» og analyse av de norske kontinentallagstroppene.

(procycling.no): procycling.no sine skribenter kåret, sammen med leserne, årets beste kontinentalrytter. Kåringen blir hovedfokus i Musette sitt podkast-comeback.

Det blir store endringer i de norske kontinentallagene til neste år. Hvordan vil hverdagen se ut for lagene til neste år? Vi går gjennom Joker-Icopal, Team Coop og Uno-X Norwegian Development Team og analyserer overgangene i norsk sykkelsport.

Hvilken kontinentalrytter bør du holde et ekstra øye med neste år? Vi velger oss våre favoritter.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: ,

Les også disse