ÉN FORNØYD, DEN ANDRE IKKE: Greg Van Avermaet og Alexander Kristoff er blant temaene når klassikersesongen oppsummeres i podkasten Musette. AFP PHOTO / Philippe LOPEZ

Podkast🎙️: Katusha-nedtur og Boonen-avskjed

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 14.04.17 11:00

Del på    

Brosteinsklassikerne blir oppsummert i ny episode av Musette.

(procycling.no): Det er klart for en ny episode av podkasten Musette. Denne gangen vurderer panelet brosteinsklassikerne med et spesielt fokus på de heseblesende monumentene Flandern rundt og Paris-Roubaix. Som vanlig blir det sykkelrelaterte analyser, debatter og anekdoter.

De norske håpene Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagens sesongstart diskuteres også i podkasten. Er Kristoffs rolle i Katusha på vikende front? Hvilke signaler gir det når kapteinen dropper rekognoseringen foran Paris-Roubaix?

Til slutt blir det også en aldri så liten hyllest av Tom Boonen. Fire seire i Roubaix, tre i Flandern, 149 proffseire – nå er det over for 36-åringen.

Musette består av Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse